1. Welcome to San Diego Chargers NFL Football Podcast and Forum!
    Bolt Talk is one of the largest online communities for the San Diego Chargers.
    We host a regular Chargers podcast during the season.

    You are currently viewing our community forums as a guest user.

    Create an Account or

    Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions. Furthermore, we hide most of the ads once you register as a member!

Forum down?

Discussion in 'Forum Help and Feedback' started by VikingBolt, Mar 2, 2008.

  1. VikingBolt
    Offline

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Location:
    SoCal
    Ratings Received:
    +477 / 0 / -0
    For the last hour and more I managed to log in and do one post, after that all I got was server down, was it?

    ETA, I see my 2nd post I kept trying to submit did make it.
  2. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    Yes, we had a problem with the server. It seems to be working ok now, but I'll be monitoring it for a while longer.
  3. VikingBolt
    Offline

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Location:
    SoCal
    Ratings Received:
    +477 / 0 / -0
    It just took me 8 minutes to read this post, and then it also made me log in when it finally did come up, although I see it shows the time last visited the same as the original time I lost connection. Not sure how long/if this reply will show up. I seem to be able to read/post 2ce then about 20 mins before I can again.
  4. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    After I posted that, I noticed some more problems. I just rebooted our server. Seems good again, but I will continue to monitor the situation.
  5. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    Ok, the problems have been continuing. I have been on hold with support from our hosting company for over an hour now and will keep everyone updated as I can.
  6. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    Just got off the phone with tech support and they say things should be good soon.
  7. VikingBolt
    Offline

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Location:
    SoCal
    Ratings Received:
    +477 / 0 / -0
    It's working good now, thanks for all your time and work.
  8. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    The problem should be resolved now.
  9. VikingBolt
    Offline

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Location:
    SoCal
    Ratings Received:
    +477 / 0 / -0
    It's baaaack...10 minutes in between being able to get a cursor to post.
  10. Thumper
    Offline

    Thumper WHS

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    15,615
    Ratings Received:
    +1,467 / 0 / -0
    Yeah, we are still having some problems. Nothing more I can really do until we switch to a new hosting provider. Currently we are scheduled to do that in May. Until then I really appreciate everyone's patience with the site.

    It seems to be inconsistent. We are ok at times, but really slow other times.

Share This Page