1. Welcome to Los Angeles Chargers NFL Football Podcast and Forum!

    Bolt Talk is one of the largest online communities for the Los Angeles Chargers. We host a regular Chargers podcast during the season. You are currently viewing our community forums as a guest user.

    Sign Up or

    Having an account grants you additional privileges, such as creating and participating in discussions. Furthermore, we hide most of the ads once you register as a member!
    Dismiss Notice

Help re: another tab another site

Discussion in 'The Lounge' started by VikingBolt, Sep 10, 2009.

  1. VikingBolt

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Ratings:
    +477
    When I opened my Firefox tonight, it automatically updated to latest version. Just a few minutes ago I clicked on new tab but no matter what location or bookmark I put in there, I get "problem loading page", can't even get to yahoo.com. If I rightclick on a link here within BT, it will open in a new tab.

    I also noticed about half an hour ago, I get a yellow triangle with ! in it between the fan2fan alliance and the Bolt Talk shirt, so something isn't liking between those 2.
     
  2. VikingBolt

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Ratings:
    +477
    ACK! I can't get ANY other site but here at BT....
    helppppp
     
  3. Carlsbad_Bolt_Fan

    Carlsbad_Bolt_Fan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    7,114
    Ratings:
    +1,673
    Have you tried clearing cache/cookies?
     
    • Like Like x 1
  4. SD Native WY

    SD Native WY Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    1,706
    Ratings:
    +334
    Restart your computer.
     
    • Like Like x 1
  5. VikingBolt

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Ratings:
    +477
    Thank you for your replies CBF and SDNWY, much appreciated.

    I always clear my history when I shut down. Is that the same as when using Explorer to clear cookies? I don't see that option with Firefox (to clear cookies). TIA

    I thought it was due to the updates of MS and Firefox. I couldn't update my Trend Micro, said it couldn't find the server. I could get to this site and SDUT forums - drove me crazy.

    A number of messages said I wasn't connected to a server and yet I was. Don't know what the problem was, but it's working now.

    Before I retired, I knew how to run my own computer and understood all but some of the networking, but am lost on it all now.
     
    • Like Like x 1
  6. Charger Dave

    Charger Dave Dead account

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    7,817
    Ratings:
    +1,028
    Hey Vike - sorry for the late response. There was a problem with one of the updates in September - I just installed a full version of Firefox over the old one (it automagically grabbed all of my bookmarks/etc.) and the problem went away.

    I only mention this should it happen to ya again.

    I have since abandoned MS Windows XP and am happily running Firefox under Ubuntu Linux these days. :icon_banana:
     
  7. VikingBolt

    VikingBolt BoltTalker

    Joined:
    Oct 8, 2006
    Messages:
    6,226
    Ratings:
    +477
    Hey, no problem, thanks for the reply. I think what I finally figured out the problem, as I later noticed my provider connection was also acting funny.
     
    • Like Like x 1

Share This Page